miercuri, decembrie 6, 2023

Ce întreruperi de curent sunt programate astăzi, 15 noiembrie, în Constanța

Citeste si...

Următoarele întreruperi vor avea loc pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și de a furniza energie electrică clienților în condiții optime, conform informațiilor transmise de E – Distribuţie Dobrogea.

Zonele afectate și intervalul orar pentru fiecare întrerupere sunt următoarele:

 1. Intervalul orar: 08:30 – 12:30, ÎNTRERUPERE TOTALĂ
  • PIATA TOMIS 2, SC IDEEA MED SRL (FOSTA SC DAMIRAMID SRL, DOBRE & FIII),
  • MĂCELARIA GHITA (IZOCON) TOMIS 2 – STRADA MIRCEA CEL BATRAN NR. 150
 2. Intervalul orar: 09:00 – 17:00, ÎNTRERUPERE TOTALĂ
  • ESTATE DIRECT SRL (MAGAZIN VOPSELURI RIMAR TRADE SRL) ÎN INCINTA COMPLEXULUI COMERCIAL DE PE B-DUL I.C. BRĂIANU NR. 186.
 3. Intervalul orar: 12:30 – 16:30, ÎNTRERUPERE TOTALĂ
  • HALA DE PRODUCȚIE “LACTATE TRADIȚIONALE SRL” DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI NR. 74.

Este important de menționat că întreruperile programate reprezintă sistările planificate în distribuția energiei electrice, generate de lucrările de reparații, modernizare sau de mentenanță desfășurate în zonele pentru care E – Distribuție Dobrogea are responsabilitatea asupra rețelei electrice.

“Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, se precizează pe site-ul E – Distribuţie.

 

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img