marți, aprilie 16, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate astăzi, 12 martie, în Constanța

Citeste si...

E – Distribuţie Dobrogea anunță că următoarele întreruperi vor fi efectuate pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și de a alimenta clienții în condiții optime.

Astfel, zonele afectate și intervalele orare sunt următoarele:

Intervalul orar: 9:00 – 17:00, întrerupere totală: Străzile afectate: Baraganului, Apusului, Labirint, Cimitirul Central Constanța și sediul Administrației Cimitirelor – Strada Baraganului nr. 2-4, Servicii funerare “Casa Albastră”, “Casa Niculescu” și “Clares SRL” – Strada Baraganului nr. 19, Sediul “Retele Electrice Dobrogea” – Strada Baraganului nr. 9-11, Depozit (garaj auto) “Cofetăria Crizantema” – Strada Cibinului nr. 14C,  Spălătorie auto – Strada Theodor Burada nr. 47.

Întreruperile programate sunt acele întreruperi planificate în distribuția energiei electrice, generate de lucrările de reparații, modernizare sau întreținere efectuate în zonele pentru care suntem responsabili în ceea ce privește rețeaua electrică.

“Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, se precizează pe site-ul E – Distribuţie.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img