marți, iulie 16, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate, astăzi, 12 iunie, în județul Constanța

Citeste si...

Rețelele Electrice Dobrogea au redus la minim numărul întreruperilor programate pentru a asigura o bună administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, în scopul de a minimiza disconfortul clienților. Astfel, lucrările au fost restrânse la cele strict necesare. Următoarele întreruperi programate sunt menite să asigure capacitatea rețelei de a funcționa și de a alimenta clienții în condiții optime.

Miercuri, 12 iunie, va avea loc întreruperea curentului la silozul din Negru Vodă, între orele 9:00 și 17:00. În municipiul Medgidia, întreruperile vor avea loc între orele 8:00 și 16:00, iar în municipiul Constanța, clienții de pe Prelungirea Meșteru Manole, General Eremia Grigorescu, Mareșal Ioan Antonescu și Prelungirea Lanului vor fi afectați în același interval orar. De asemenea, în Constanța, nu va fi curent electric în zona Cireșica, pe strada Dispensarului nr. 18, strada Dispensarului nr. 10 A, aleea Melodiei nr. 3, strada Mărgăritarelor, aleea Căprioarei, între orele 8:30 și 16:30. Ultimele întreruperi programate sunt valabile în localitatea Băneasa, pe străzile Stadionului și Deal, în localitatea Darabani și în localitatea Stupina, pe strada Școlii, între orele 9:00 și 17:00.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img