miercuri, iunie 12, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate, astăzi, 10 iunie, în județul Constanța

Citeste si...

Reţele Electrice Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru administrarea și funcționarea optimă a rețelei de distribuție a energiei electrice, cu scopul de a minimiza disconfortul clienților. Astfel, lucrările au fost limitate la cele strict necesare.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, au menționat reprezentanţii instituţiei.

Luni, 10 iunie, între orele 9:00 – 17:00, nu vor beneficia de curent electric consumatorii din oraşul Cernavodă, cu domiciliul pe străzile Seimeni, Zefirului, Rovine, Ioachim Ionaşcu, Ghioceilor, Mărăşeşti şi Fundătura Brânduşelor. În același interval orar, se va sista alimentarea cu energie electrică în oraşul Năvodari, pe străzile Recoltei, Gliei, Lanului, Tractorului, Corbului, Răsăritului şi Plopilor.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img