luni, iulie 15, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate, astăzi, 1 iulie, în județul Constanța

Citeste si...

Reţele Electrice Dobrogea a redus la minim numărul de întreruperi programate pentru a gestiona eficient rețeaua de distribuție a energiei electrice și pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările programate au fost limitate strict la cele necesare.

Următoarele întreruperi sunt programate pentru a asigura buna funcționare a rețelei și pentru a menține alimentarea clienților în condiții optime. Luni, 1 iulie, între orele 9:00 și 17:00, nu va fi alimentat cu curent electric consumatorii din localitatea Topraisar de pe următoarele străzi: Dorului, Izvor, Cireșului, Șoseaua Mereni, precum și cei de pe Șoseaua Constanței, în zona ICIL. În localitatea Plopeni, în același interval orar, vor fi afectate persoanele cu domiciliul pe străzile Negru Vodă, Bisericii, Tufănelelor, Spicului, Veseliei, Armoniei, Toporașilor, Vișinilor, Sălciilor, Zefirului, Pietrei și Spicului.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img