vineri, decembrie 1, 2023

Care sunt microzonele din Sectorul 6 al Capitalei unde se face curățenie

Citeste si...

Primăria Sectorului 6 a informat bucureștenii că, în decursul acestei săptămâni, mai multe străzi din diverse microzone urmează să fie curățate.

Începând de luni, echipele administrației s-au ocupat de curățenia Microzonei 4, în perimetrul delimitat de Valea Oltului, Bulevardul Timișoara, Aleea Lunca Siretului și Valea Ialomiței.

Marți, acțiunile de curățenie au continuat în aceeași Microzonă, dar s-a vizat perimetrul cuprins între Aleea Lunca Siretului, Bulevardul Timișoara, Strada Romancierilor, Drumul Taberei și Valea Ialomiței.

Primăria Sectorului 6 a comunicat cetățenilor că echipele de salubrizare au curățat atât trotuarele, cât și partea carosabilă. Acțiunile de curățenie în Sectorul 6 vor continua și în zilele următoare. Primăria a transmis locuitorilor străzile pe care echipele de salubrizare urmează să le curețe.

Iată listă cu microzonele:

Joi – 15 iunie 2023:

Curățenie în Microzona 3, pe segmentul delimitat de Strada Romancierilor, Bulevardul Timișoara, Aleea Poiana Muntelui și Drumul Taberei.

Vineri – 16 iunie 2023:

Curățenie în Microzona 3, pe segmentul delimitat de Aleea Poiana Muntelui, Bulevardul Timișoara, Strada Brașov și Drumul Taberei.

Sâmbătă – 17 iunie 2023:

Curățenie în Microzona 2, pe segmentul delimitat de Strada Brașov, Bulevardul Timișoara și Drumul Taberei. De asemenea, se va acționa pe Bulevardul Timișoara, de la strada Brașov până la Aleea Poiana Vadului.

Primăria Sectorului 6 a transmis următorul mesaj:

Este important pentru sănătatea noastră, dar și pentru aspectul estetic.

Primăria a anunțat că echipele de la Urban, sub coordonarea Direcției Servicii Publice Locale, se vor ocupa de curățarea stâlpilor, bolarzilor și mobilierului urban. De asemenea, în cadrul acestor acțiuni, vor fi igienizate și stațiile de transport public în comun ale Societății de Transport București (STB).

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img