sâmbătă, iunie 15, 2024

Când va începe furnizarea agentului termic în municipiul Arad

Citeste si...

Primăria Municipiului Arad a comunicat că furnizarea agentului termic în municipiu va demara începând de luni, 6 noiembrie 2023, prin intermediul CET Hidrocarburi.

„Pornirea căldurii se va face etapizat, începând cu zonele în care sunt şcoli şi grădinițe, având în vedere faptul că de săptămâna viitoare se reia activitatea în unitățile şcolare. În unele zone din municipiu agentul termic se va furniza doar de marți, din cauza lucrărilor de termoficare. Este vorba despre cartierul Grădişte, Piața Catedralei şi zona Calea Aurel Vlaicu, partea dreaptă, blocurile Z4, Z6, Z2, Z28”, precizează municipalitatea.

„Cu toate că traversăm o perioadă dificilă din toate punctele de vedere şi avem de înfruntat obstacole financiare considerabile, facem eforturi pentru ca arădenii să aibă un confort termic la preț rezonabil, astfel încât iarna să nu devină o povară prea mare”, a transmis Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img