sâmbătă, iunie 15, 2024

Cadavrul unui bebeluș, găsit pe plajă, la Eforie Nord. „Era într-un săculeț menajer închis”

Citeste si...

Un făt a fost găsit mort duminică, 17 septembrie, pe o plajă din Eforie, iar poliţiştii au început cercetările, a transmis IPJ Constanța.

UPDATE ora 12.50: Poliția Constanța a anunțat că „este vorba de un cadavru de sex bărbătesc”, care a fost dus la morgă pentru necropsie.

UPDATE ora 11.50: Bărbatul care a văzut cadavrul nou-născutului în stațiunea Eforie Nord a declarat că era în concediu cu soția și a găsit fătul într-un săculeț închis.

„Eu am găsit și am anuntaț oamenii de aici, de la plajă. Am zis că nu îmi vine să cred ce am găsit. M-am uitat mai bine, era într-un săculeț menajer închis. Sunt în concediu cu soția, câteva zile. L-am văzut în jur de ora 9.00 dimineața”, a spus bărbatul, potrivit imaginilor video publicate de Ziua de Constanța.

https://www.youtube.com/watch?v=9-CoE3OExgA&t=57s

Știrea inițială: „În jurul orei 09.20 , polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a anunțat Poliția Constanța.

Cercetările sunt „în curs de efectuare”, iar oamenii legii o caută pe mama bebelușului.

Foto: Ziua de Constanța

Foto: Ziua de Constanța

Foto: Ziua de Constanța

Foto: Ziua de Constanța

Foto: Ziua de Constanța

Foto: Ziua de Constanța

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img