miercuri, iunie 12, 2024

Bursa locurilor de muncă, în data de 17 mai, la Constanța

Citeste si...

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) va găzdui Bursa Locurilor de Muncă pe data de 17 mai, începând cu ora 9:00. Evenimentul se va desfășura la sediul Universității Maritime Constanța și își propune să faciliteze accesul persoanelor interesate la locurile de muncă disponibile, oferind totodată oportunitatea de a interacționa direct cu agenții economici.

Până în prezent, au fost contactate 45 de agenți economici pentru a participa la această bursă, dintre care 27 și-au confirmat prezența. Numărul total de locuri de muncă oferite este de 926, dintre care 21 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, iar 140 sunt disponibile pentru cetățenii ucraineni.

„Cameriste, recepționer, lucrător piscină, ospătar, bucătar, ajutor de bucătar, avem confecționer, muncitor necalificat, țesătoare, tubulator naval, lăcătuș montator, electrician nave sunt posibilitățile de angajare până la acest moment în cadrul bursei”, conform purtătorului de cuvânt al AJOFM, Adelina Vlad.

„Sunt persoane care se angajează din momentul prezentării la bursă, stau de vorbă cu reprezentantul angajatorului, au bătut palma și a doua zi se duc la muncă”, conchide Adelina Vlad.

Bursa locurilor de muncă oferă oportunitatea de a explora mai în profunzime piața muncii, prezentând diverse oferte de angajare. Acest eveniment permite participanților să aleagă un loc de muncă în conformitate cu nivelul lor de pregătire profesională sau să se informeze cu privire la ocupațiile care oferă perspective mai bune de angajare pe termen mediu și lung. Toate categoriile de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc să își schimbe actualul loc de muncă sunt invitate să participe la bursă.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img