luni, iulie 15, 2024

Bulevardul Tomis, zonă de promenadă, în weekend

Citeste si...

Începând cu acest weekend, bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între Capitol și Miga, devine zonă de promenadă. Astfel, veți putea savura o cafea, vă veți putea plimba, merge pe role, bicicletă sau pur și simplu lua o pauză de la agitația zilnică.

Prin acest proiect, pe lângă încurajarea mișcării în aer liber, Primăria Constanța urmărește valorificarea spațiilor comunitare și revitalizarea economiei locale prin extinderea locațiilor existente în această zonă.

De asemenea, toți creatorii de frumos, producători, comercianți, artiști, cluburi sportive sau ONG-uri sunt invitați să participe, deoarece se dorește promovarea culturii locale, a tradițiilor românești și a celor ale altor comunități prezente în Dobrogea. Cei care doresc să se implice în acest proiect, se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța, la numărul de telefon 0241.485.892 sau pe adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img