luni, martie 4, 2024

Bright Spaces atrage finanțare de 1,8 milioane euro și vrea să ajungă la 2 milioane euro într-o companie publică pe SeedBlink 

Citeste si...

Compania de tehnologie pentru industria imobiliară Bright Spaces a atras o finanțare de 1,85 milioane euro și vrea să mai atragă fonduri până la 2 milioane euro printr-o companie de fundraising pe SeedBlink, de 150.000 euro, potrivit unui comunicat de presă.
Bright Spaces s-a dezvoltat într-o companie europeană care transformă modul în care industria imobiliară prezintă, închiriază și vinde proprietăți. Fondat de Bogdan Nicoară și Andrei Constantin în 2019, Bright Spaces are astăzi clienți din 5 țări europene și și-a extins recent echipa în Londra, aducându-l pe Adam Ghadiali în rolul de Director, Head of Growth UK.
„Într-un context economic și social în care chiriașii spațiilor de birouri preferă o abordare digitalizată, Bright Spaces vine cu două produse care nu se aliniază doar cerințelor acestora, ci adaugă valoare în procesele dezvoltatorilor, proprietarilor, arhitecților sau companiilor de fitout:

Custom 3D Space Planning – cel mai recent produs dezvoltat de echipa Bright Spaces, transformă planurile 2D în tururi 3D, pentru o mai bună înțelegere a modului în care va arăta un spațiu de birouri.
3D Digital Twins- replici digitale ale clădirilor de birouri și rezidențiale pot fi acum accesate online, pentru o mai ușoară vizualizare a tuturor caracteristicilor tehnice, tururi virtuale și închiriere digitală”, potrivit comunicatului de presă.

One United Properties, Skanska România și Finlanda, CA Immo Hungary, River Development, Avison Young Romania, PickTwo Studio, sunt printre companiile din portofoliul Bright Spaces.
Bright Spaces a început anul acesta o nouă rundă de finanțare, de 2 milioane de euro, în care au reinvestit fondurile care deja susțineau compania din rundele pre-seed și seed: Pi Labs, Axeleo Capital, Growceanu și Sparking Capital, cărora li se adaugă fonduri care investesc acum pentru prima dată în acest startup: Hellen’s Rock, Clearance Capital și Fortech Investments.
Prin campania lansată pe SeedBlink, Bright Spaces urmărește finalizarea acestei runde, prin ridicarea unei sume de 150.000 euro, formată din tichete începând cu 2.500 euro venite de la Business Angels din Europa. Fondurile vor fi folosite pentru integrarea și dezvoltarea unor tehnologii proprii, bazate pe Generative AI, care vor duce experiența de prezentare și închiriere la următorul nivel.

Ultimele Articole

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 30 zile?

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 10 zile? – este una din...
spot_img