joi, noiembrie 30, 2023

Bărbat reținut de polițiștii constănțeni pentru comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat

Citeste si...

Polițiștii de la Secția 5 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat reținerea pentru o durată de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 43 de ani, în data de 1 noiembrie.

Acesta este suspectat că a comis infracțiunile de furt și furt calificat. Mai precis, la data de 12 octombrie, în jurul orei 11:20, acesta ar fi sustras portofelul unei femei din municipiul Constanța, care conținea o sumă de bani și documente personale.

Ulterior, în data de 1 noiembrie, în jurul orei 02:00, individul ar fi furat mai multe bunuri din curtea unui imobil situat pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța.

Bărbatul a fost condus și plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunerea legală corespunzătoare.

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img