luni, iulie 15, 2024

Bărbat căutat în Europa, găsit întâmplător de polițiștii din Constanța care l-au oprit în trafic

Citeste si...

Un bărbat de 43 de ani, căutat de autorităţile italiene după ce a fugit în România încercând să scape de o condamnare la închisoare pentru proxenetism, a fost prins de polițiștii din Constanța.

„La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 0.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Soveja. Acesta a fost legitimat și identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 43 de ani”, a transmis IPJ Constanța.

În urma verificării prin eDAC, aplicație folosită de poliție pentru verificarea identității persoanelor sau a mașinilor, polițiștii au aflat că pe numele italianului era emis mandat european de arestare pentru infracțiunea de proxenetism.

Individul a fost dus la Poliție și preluat de polițiștii Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care va dispune măsurile legale.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img