sâmbătă, iunie 15, 2024

Avarie RAJA la intersecția strada Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Citeste si...

A apărut o nouă defecțiune pe conducta de alimentare cu apă cu un diametru de 150 mm, situată la intersecția străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Pentru a remedia această avarie și a înlocui supapa de legătură a instalației corespunzătoare, echipele de intervenție de la RAJA au întrerupt furnizarea apei potabile până la ora 16:00.

Această întrerupere a alimentării cu apă afectează consumatorii din zona delimitată de bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Suceava – bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu, inclusiv străzile adiacente, precum și cei care sunt conectați la punctele termice 138, 139, 140, 142, 145 și 146.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au declarat reprezentanții societății RAJA Constanța.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img