luni, iulie 15, 2024

Atenție! SPIT Constanța pune la dispoziție contribuabililor mai multe modalități de plată a impozitelor și taxelor locale

Citeste si...

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța oferă mai multe opțiuni pentru plata impozitelor și taxelor locale către contribuabili.

Suma datorată poate fi achitată online pe site-ul instituției, accesând secțiunea „Servicii online/Plata impozite”, fie integral, fie în trei rate în perioada 2 aprilie – 31 decembrie a fiecărui an fiscal. Plata poate fi efectuată cu Bonus Card de la Garanti Bank sau prin programul BT.

De asemenea, plățile pot fi efectuate prin intermediul site-ului ghiseul.ro, utilizând serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, cu ajutorul Serviciului Internet Banking de la Banca Transilvania. Utilizatorii pot achita taxele și impozitele și prin aplicația e-Tax Mobile – SPIT sau aplicația ghiseul.ro de pe telefonul mobil. De asemenea, sumele pot fi plătite prin ordin de plată, cu beneficiarul Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.

Pentru cei care preferă plata în numerar sau prin card bancar, aceasta poate fi efectuată la orice agenție fiscală a SPIT. Plățile în numerar în Municipiul Constanța pot fi efectuate și prin serviciul Westaco Express la stațiile OMV Petrom, la agențiile băncii Garanti Bank sau în toate oficiile Poștei Române.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img