marți, aprilie 16, 2024

Atenție! Pe autostrada A2 București-Constanța se circulă în condiții de carosabil umed

Citeste si...

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marți dimineața, nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

În întreaga țară se circulă în general pe un carosabil umed, iar în multe zone se înregistrează precipitații sub formă de ploaie ușoară.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară în condiții de ploaie slabă, pe un carosabil umed și cu valori normale de trafic, cu excepția autostrăzii A1 București-Pitești, unde există aglomerație la intrarea în capitală, și a DN 1 Ploiești-Brașov, unde sunt raportate valori ridicate de trafic în zona localității Comarnic, județul Prahova, ca urmare a unui accident rutier produs între două autocamioane pe timpul nopții, în direcția Ploiești – Brașov, soldat cu rănirea unei persoane transportate la spital. La această oră nu mai sunt impuse restricții de trafic.

Pentru a circula în siguranță pe timp de ploaie, conducătorilor auto li se recomandă să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule, să folosească sistemele de iluminare și ștergătoarele, să nu bruscheze comenzile volanului și să evite depășirile periculoase sau alte manevre riscante, sporind atenția în trafic.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img