luni, iulie 15, 2024

Atenție! În perioada 4-7 iulie, programul mijloacelor de transport în comun se modifică

Citeste si...

În perioada Festivalului „Neversea” de săptămâna viitoare, toate liniile de transport vor circula conform programului normal, de luni până vineri, între orele 5:15 și 23:00. Pe 4 și 5 iulie, orarul va fi între 5:45 și 23:00, iar pe 6 și 7 iulie, va fi același program, cu excepția liniilor 42, 48, 44, 51 și 101. Aceste linii își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, în intervalul menționat.

De asemenea, linia City Tour, denumită și „Neversea”, va fi suplimentată cu cinci autobuze neetajate pentru a asigura o linie dedicată, cu traseu modificat doar pe timpul nopții. Aceste autobuze vor circula între orele 21:00 și 6:00, pe ruta stațiunea Mamaia (hotel Caraiman), bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2 Port, strada Termele Romane, bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, Port Tomis. La întoarcere, traseul va fi: strada Remus Opreanu, Port Tomis, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Traian, strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, stațiunea Mamaia (hotel Caraiman). Prima plecare va fi la ora 21:00 din capetele de linie Caraiman și Portul Tomis, iar ultima plecare va fi la ora 6:00, cu un interval de 16 minute între curse, asigurând legătura cu toate cele patru linii de noapte.

Linia City Tour, operată pe timpul zilei de autobuze etajate, va avea ultima plecare din capătul de linie de la Gară la 19:25 și de la hotelul Caraiman la 20:55. Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 vor fi deservite de 11 autobuze, care vor circula între orele 23:30 și 5:30, la un interval de 30 de minute. În plus, în Portul Turistic Tomis, la stația liniei City Tour, va fi amenajat un punct de lucru (dispecerat) cu un autobuz, unde un dispecer va monitoriza permanent sosirile și plecările autobuzelor.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img