marți, iulie 16, 2024

Astăzi, 28 mai, începe recondiționarea carosabilului pe aleea Violetelor din Constanța

Citeste si...

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor, echipele de muncitori au intervenit ieri cu utilaje de frezare a carosabilului pe strada Bogdan Vodă, pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân, ceea ce a dus la restricționarea totală a traficului rutier până la ora 16:00. Începând de marți, 28 mai, carosabilul va fi recondiționat pe aleea Violetelor. Utilajele de frezare vor interveni pe porțiunea delimitată de blocurile L10 și L20, traficul rutier fiind restricționat parțial între orele 8:00 și 16:00.

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, transmit angajaţii Primăriei Constanţa.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img