miercuri, martie 22, 2023

Aseară, 9 februarie, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme

Citeste si...

Joi seara, 09 februarie, s-a petrecut un accident rutier în municipiul Constanța, în care au fost implicate două mașini. Polițiștii au stabilit ulterior că ambii șoferi se aflau sub influența alcoolului. La ora 20.30, polițiștii din Serviciul Rutier au fost notificați despre un accident care a avut loc pe strada Ion Roată din Constanța. La fața locului, polițiștii au constatat că accidentul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat de 37 ani și unul de 81 de ani, care circulau în sensuri opuse. În urma impactului, bărbatul de 81 de ani a suferit leziuni ușoare.

„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani și 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 81 de ani”, au declarat reprezentanții Serviciului Rutier.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru investigarea infracțiunilor de vătămare corporală din vina șoferului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ultimele Articole

CEC Bank intră pe piața RCA într-o lună

După excluderea Eruoins din piața asigurărilor auto, România a rămas cu doar opt companii de asigurări pe piața RCA....
spot_img