marți, aprilie 16, 2024

Articole vestimentare contrafăcute, depistate la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche

Citeste si...

Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat într-un microbuz venit din Turcia 78 de articole vestimentare în valoare de 31.000 de lei, pe care erau înscrise numele unor mărci cunoscute, presupuse a fi contrafăcute.

La data de 03.03.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche din județul Constanța, polițiștii de frontieră au efectuat un control specific asupra unui microbuz condus de un cetățean ucrainean, pe direcția de intrare în țară.

În compartimentul destinat bagajelor, polițiștii de frontieră au găsit 78 de articole vestimentare care purtau emblemele unor mărci cunoscute, presupuse a fi contrafăcute. Persoana în cauză nu avea documente de proveniență și nici acordul deținătorilor de mărci pentru punerea în circulație.

Bunurile, evaluate la aproximativ 31.000 de lei dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, au fost confiscate pentru a continua investigațiile. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în legătură cu săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img