miercuri, decembrie 6, 2023

Aproape 10 000 de semnături s-au strâns la Arad pentru legea care protejează copiii în mediul online

Citeste si...

La Arad, s-au adunat aproape 10.000 de semnături în sprijinul proiectului de lege pentru protejarea copiilor în mediul online, din cele aproximativ 70.000 de semnături la nivel național! Campania de colectare de semnături a fost inițiată de Organizația Femeilor Liberale (OFL) în mai multe localități din județ. Legea, inițiată de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, a fost discutată și la Arad și se bucură de un sprijin semnificativ din partea comunității locale.

„Ne bucură foarte mult interesul de care se bucură acest proiect de lege la Arad. Copiii noștri trebuie să fie pregătiți pentru societatea digitală prin abilități și cunoștințe, dar în același timp să fie protejați de riscuri. Legea pune în mâna părinților instrumentele necesare pentru a feri copiii de o parte din riscuri. Numărul mare de semnături adunate la Arad ne plasează pe primul loc în țară. Am primit felicitări de la București dar cel mai important este să avem încredere că putem realiza tot ce ne propunem! Este de apreciat munca pe care o fac colegele noastre, le mulțumesc din suflet pentru implicare. Împreună suntem cele mai puternice, putem să realizăm acțiuni care să aducă o schimbare pentru comunitate, pentru familii, pentru copii”, a precizat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img