luni, martie 4, 2024

Antreprenorul român Dan Teodosiu devine nou director neexecutiv în Consiliul de Administrație al Grupului Revolut

Citeste si...

Fintech-ul Revolut anunță numirea lui Dan Teodosiu în Consiliul de Administrație al grupului, ca director neexecutiv, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Dan Teodosiu are peste 30 de ani de experiență în construirea și coordonarea de echipe super-performante în domeniul cercetării și al ingineriei, precum și în dezvoltarea de platforme și infrastructuri scalabile care asigură servicii pentru miliarde de clienți. Dan a deținut roluri de conducere în companii de tehnologie precum Google (Paris), Microsoft (Redmond și Dublin) sau HP Labs (Palo Alto).
„În ultimii ani, Dan a fost Chief Technology Officer (CTO) la Onfido, o platformă de verificare și autentificare a identității, unde a supervizat dezvoltarea unor soluții recunoscute la nivel de industrie, bazate pe inteligență artificială. Anterior experienței de la Onfido, Dan a fost timp de șase ani CTO la Criteo, cea mai mare companie europeană de publicitate în medii digitale, unde a fost implicat în listarea pe bursă și creșterea rapidă a companiei, care a urmat acestui moment”, potrivit comunicatului de presă.
Ca fost antreprenor, Dan a co-fondat în California două companii, una dintre ele fiind achiziționată de Microsoft, în 2002. Originar din România, Dan deține un master în științe și un doctorat în Computer Science la Stanford University.

Ultimele Articole

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 30 zile?

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 10 zile? – este una din...
spot_img