sâmbătă, iunie 15, 2024

Andreea Bălan are un nou iubit, cu 9 ani mai tânăr: „Întotdeauna să crezi în iubirea adevărată”. Artista, surprinsă în compania tenismenului Victor Cornea

Citeste si...

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta are mare succes pe plan profesional și este foarte fericită alături de fiicele sale. Artista a divorțat de George Burcea în urmă cu doi ani, iar recent a fost surprinsă alături de tenismenul Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani.

În ultima perioadă s-a zvonit că Andreea Bălan ar avea o relație cu tenismenul Victor Cornea. Ei bine, acum, se pare că zvonurile ar deveni concrete, având în vedere că Andreea Bălan și Victor Cornea se află în prezent în Germania, acolo unde tenismenul are antrenament.

Andreea Bălan

Se pare că Andreea Bălan iubește din nou. Artista nu se mai ferește, iar pe rețelele de socializare a postat imagini din Germania, acolo unde tenismenul Victor Cornea are antrenament. Deși nu s-au afișat împreună, Andreea Bălan și tenismenul au publicat imagini din același loc.

Andreea Bălan are un nou iubit

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața are o carieră de succes și este mama a două fetițe minunate. După divorțul de George Burcea, vedeta a încercat să fie discretă cu viața sa personală și s-a axat pe cariera sa.

În urmă cu ceva timp s-a zvonit că Andreea Bălan ar avea o relație cu tenismentul Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani. Ei bine, în urmă cu câteva ore, cântăreața a fost surprinsă alături de tenismen, în Germania. Blondina se află în acest moment în Germania, iar vedeta a postat pe rețelele de socializare iamgini de pe terenul de tenis. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată’, a scris artista pe Instagram.

Andreea Bălan, relație cu tenismenul Victor Cornea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea, dar la scurt după nuntă, cei doi au decis să divorțeze. Despărțirea lor a fost presărată de numeroase scandaluri, dar artista a reușit să treacă cu bine peste toate încercările. Acum, jurata de la Te cunosc de undeva pare că și-a găsit liniștea alături de tensimentul Victor Cornea, cu 9 ani mai tânăr decât ea. Potrivit Cancan.ro, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost împreună la Paris.

Victor Cornea este cunoscut în lumea sportului, fiind jucător de tenis. Duminică, 11 iunie, Victor a reușit să obțină cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu, locul 84 mondial.

Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan, 38 de ani, a ales să nu mai vorbească despre aspectele sentimentale și se bucură de lucrurile care se petrec în viața ei. În urmă cu ceva timp, artista a vorbit despre cum ar trebui să fie bărbatul pe care și-l dorește alături pe viitor.

„Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!’, a spus Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img