sâmbătă, iunie 15, 2024

Amplă acțiune de reabilitare a străzilor în cartierele Kuncz și Plopi

Citeste si...

Primăria Timișoara a inițiat o campanie de reabilitare a infrastructurii stradale în cartierele Kuncz și Plopi, unde patru străzi erau încă acoperite cu pământ.

„Astfel, trei dintre echipele Societății Drumuri Municipale (SDM) lucrează intens în trei zone din cele două cartiere, pentru a crește calitatea infrastructurii rutiere”, a informat instituția.

Primăria Timișoara a realizat o serie de lucrări pentru îmbunătățirea infrastructurii stradale în cartierele Kuncz și Plopi. În cartierul Plopi, strada Albăstrelelor a beneficiat de o înlocuire completă a stratului de asfalt pe o distanță de peste 1.000 de metri. În același timp, în cartierul Kuncz, patru străzi cu un carosabil extrem de denivelat, respectiv Zefirului, Aviatorilor, Energiei și Subuleasa, au fost reparate prin pietruire. Aproximativ 900 de tone de piatră au fost utilizate pentru a compacta aceste străzi pe o distanță de 1.500 de metri. De asemenea, pe strada Câmpului, se efectuează lucrări de schimbare integrală a asfaltului pe o lungime de 1.200 de metri.

„Toate aceste realizări au fost posibile datorită colaborării strânse între comunitate, managerul de cartier și structurile de specialitate din cadrul municipalității timișorene”, a explicat instituția.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img