luni, iulie 15, 2024

Ambulanţă SMURD aflată în misiune, implicată într-un accident în Constanţa. Trei persoane rănite

Citeste si...

Trei persoane au fost transportate la spital, după un accident rutier petrecut sâmbătă seară, în municipiul Constanţa, în care au fost implicate o ambulanţă SMURD care mergea către Spitalul Județean Constanţa şi trei mașini, anunță ISU Constanța, citat de Agerpres.

Accidentul a avut loc la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din Constanța. În ambulanţa SMURD se aflau un copil cu mama sa, care nu au fost răniți în accident.

Nouă persoane au fost evaluate medical la faţa locului, dintre care trei, cu vârsta cuprinsă între 30 şi 45 de ani, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.

Una dintre cele trei victime, o femeie, se afla în stare de inconştienţă.

„De asemenea, la spital au plecat şi pacientul cu însoţitorul din ambulanţa SMURD – un copil şi mama sa -, care mergeau spre spital, nefiind afectaţi de accident”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi un altul de terapie intensivă mobilă, precum şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img