vineri, decembrie 1, 2023

Acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri în Constanța

Citeste si...

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între 30 septembrie și 1 octombrie, o operațiune cu scopul menținerii ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri. În cadrul acestei acțiuni, au fost desfășurate următoarele activități:

  • Au fost verificate aproximativ 70 de persoane.
  • Au fost inspectate 30 de locații publice.
  • Au fost controlate 28 de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate un total de 14 sancțiuni contravenționale, dintre care 13 conform Legii nr. 61/1991 și 1 conform Legii nr. 132/2017. Valoarea totală a acestor sancțiuni se ridică la aproximativ 6.000 de lei.

De asemenea, în timpul acțiunii, a fost constatată o infracțiune. La data de 30 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat trei bărbați cu vârstele de 22 de ani, 27 de ani și, respectiv, 29 de ani, în parcarea unui centru comercial. Asupra acestora au fost descoperite mai multe parfumuri care ridicau suspiciuni de contrafacere. În legătură cu această situație, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

La această operațiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img