marți, iulie 16, 2024

41 de vehicule, din care 13 fără stăpân și 28 abandonate vor fi ridicate de pe domeniul public din municipiul Constanța

Citeste si...

În luna iunie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a semnat o nouă dispoziție prin care mai multe vehicule vor fi ridicate de pe domeniul public. Începând de săptămâna aceasta, polițiștii locali vor ridica 41 de vehicule, dintre care 13 fără stăpân și 28 abandonate, și le vor duce în parcul de mașini situat pe strada Vârful cu Dor.

Actul administrativ a fost semnat ca urmare a acțiunilor tematice desfășurate în perioada 1 ianuarie – 31 mai 2024. Pentru a fi declarate fără stăpân sau abandonate, vehiculele trebuie să fie fără plăcuță de înmatriculare sau alte marcaje oficiale, ori înmatriculate în străinătate, al căror proprietar sau deținător legal este necunoscut, sau să se afle de cel puțin șase luni pe domeniul public.

Atenție! Autoritățile fac apel către cetățeni ca, în cazul în care au cunoștință despre existența unor astfel de vehicule abandonate pe domeniul public, să semnaleze aceste aspecte la numerele de telefon 0241.484205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img