luni, iulie 15, 2024

27 de vehicule abandonate sau fără stăpân, ridicate de pe domeniul public de către poliștiștii locali constanțeni

Citeste si...

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice sunt permanent activi pentru eliberarea străzilor, trotuarelor și locurilor de parcare ocupate de vehicule abandonate, care afectează imaginea orașului și pot constitui focare de infecție. Recent, oamenii legii au desfășurat o nouă acțiune pentru a elibera domeniul public de astfel de vehicule.

În urma unei dispoziții semnate de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, conform prevederilor Legii nr. 421/2002, au fost identificate 41 de vehicule. Pentru 27 dintre acestea s-a dispus măsura ridicării: 19 abandonate și opt fără stăpân. Proprietarii a 14 vehicule au răspuns somațiilor și au eliberat domeniul public sau s-au conform atât cu legea, iar pentru acest lucru le mulțumim.

Vrem să subliniem că astfel de acțiuni vor continua în mod constant, respectând toate etapele procedurale conform Legii 421/2001 actualizată. În plus, vă rugăm să ne anunțați dacă aveți cunoștință despre vehicule abandonate pe domeniul public, apelând la numerele de telefon 0241.484205 și 0341.922 sau trimițând o sesizare la adresa de email politia.locala@primaria-constanta.ro.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img