marți, aprilie 16, 2024

130 misiuni executate de echipajele ISU „Dobrogea“ în perioada 2-4 martie 2024

Citeste si...

În intervalul 2-4 martie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au desfășurat 130 de misiuni. Majoritatea acestora, adică 112, au fost pentru acordarea primului ajutor și transportul la spital al persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari din Constanța au intervenit și pentru localizarea și stingerea a 5 incendii, care au cauzat doar pagube materiale.

În aceeași perioadă, pompierii militari au intervenit și în cazul a 2 accidente rutiere, în care au fost implicate 5 victime, care au primit îngrijiri medicale la fața locului de către echipajele SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță. Două dintre aceste victime au fost ulterior transportate la spital.

De asemenea, echipele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în alte 11 situații, precum deblocări de uși, asigurarea măsurilor PSI la decolarea/aterizarea elicopterului SMURD sau salvarea animalelor captive în medii ostile vieții.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img